Våre tjenester

Konsulenttjenester

Her finner du en oversikt over noe av det vi kan hjelpe deg og din virksomhet med.

Tilgang til en sparringspartner eller en «utfører» i perioder, kan være viktig for økt måloppnåelse eller det å sikre lovpålagte krav. Vi har mange års kompetanse innenfor en rekke områder, både fra det private og det offentlige.

Digital synlighet
Synes du nettsiden din er for lite synlig? Har konkurrentene tatt for store markedsandeler? Ønsker du å nå ut til potensielle kunder via både Google, Facebook og Instagram? Vi har strategiene og løsningene.

Teksthjelp / Tekstforfatter
Gode tekster skaffer din virksomhet flere kunder! Det å ha en velformulert og god tekst på nettsider, intranett, blogger, sosiale medier, nettbutikker eller i en annonser, brosjyrer etc. – rettet mot målgruppen, er svært viktig.

Statistikk, analyse, brukerinnsikt og brukertesting
Brukerinnsikt er kritisk for å få flere kunder, men også for å gi brukerne gode tjenester. Vi finner svar gjennom statistikk og analyse, både gjennom digitale brukertester, brukerundersøkelser, egne strukturerte analyser m.m.

Fokuset for våre «totalanalyser» er ofte: innhold, språk, navigasjon, tilgjengelighet, brukervennlighet og synlighet (SEO), tekniske forbedringer – og det å optimalisere for konverteringer (optin, salg, nyhetsbrev etc.)

Rådgivningstjenester og konsulent- /prosjektbistand

 • Kravspesifikasjoner
 • Konkurrent- og markedsanalyser
 • Risiko- og sårbarhetsanalyser (ROS)
 • Statistikk og analyse av digital tilstedeværelse med fokus på forbedringstiltak
 • Tekstarbeid (tekst til nettsider, nettbutikker, annonser i digitale medier, brosjyrer m.m.)
 • Bistand rundt anskaffelser og utvikling av løsninger
 • Brukertesting og teknisk testing av nettløsninger
 • Kanalstrategi (i hvilke kanaler må din virksomhet være for å nå ut til potensielle nye og eksisterende brukere/kunder)

Smarte nettbaserte løsninger
Nettsider, systemer for nyhetsbrev, påmeldingssystem, system for spørreundersøkelser, utstyr- og systemoversikt, tidregistrering, besøkesregistrering m.m.

Systemoversikt, klassifisering, ros-analyser, gevinstkartlegging og porteføljestyring

Atrida Systems er en hub av systemer, nettkurs og annet, som garantert vil bidra til økt kompetanse, en mer effektiv arbeidshverdag – og ikke minst gi din virksomhet oversikt og kontroll på systemer, porteføljer, gevinster, klassifisering og ros-analyser av systemer.

Chatbots, Leadsbots og spørsmål- og svartjenester
Vi har det du trenger for å redusere kostnader, skaffe nye kunder eller å gi brukerne tilgang på god informasjon 24/t døgnet.

Driver du eget / gründervirksomhet?

 • Vi bistår deg med å finne et intuitivt og godt firmanavn som bidrar til oppbygging av en god merkevare.
 • Vi hjelper deg med å finne riktig domene for din virksomhet.
 • Vi hjelper deg i gang og vi hjelper deg hvis du står fast.
 • Vi kan bistå med forretningsplaner, konkurrent- og markedsanalyser, utvikling av din virksomhets synlighet på nett og akkurat hvilke valg du bør ta for å komme videre med dine planer!

Analyse av data
Innsamling, vasking og strukturering av data, databearbeiding, sammenstilling, analyse og rapportering.