Personvernerklæring

Personvernerklæring og informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies) på vår nettside.

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Når du benytter nettstedet atrida.no, registrerer vi informasjon om hvilke sider du besøker og hvordan du bruker de. I tillegg vil vi registrere om du besøkte våre nettsider via en datamaskin eller mobil. Dette gjør vi for å kunne forbedre våre tjenester og innholdet på nettsiden.

Vi bruker Google Analytics 4 for å innhente statistikk over trafikk og bruk av nettstedet, slik at vi kan forbedre nettsidene våre. Les mer om Googles retningslinjer for personvern. I Google Analytics 4 kreves ikke IP-anonymisering ettersom IP-adresser verken lagres eller loggføres.

Behandling og videreformidling av personopplysninger

Atrida Communications er forpliktet til å behandle personopplysninger fra sine kunder og brukere på en forsvarlig måte, i samsvar med personvernloven. Opplysninger om din bruk av tjenestene kan bli utlevert til andre selskaper til bruk for samme formål som de ble innsamlet for (anonymiserte statistiske formål; her Google Analytics).

Data vi samler inn er i hovedsak knyttet til innsending av meldinger via vårt kontaktskjema (ditt navn og din e-postadresse), og vi har ingen nettbutikk eller betalingsløsning på våre nettsider som samler andre typer personopplysninger.

Vi vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte utlevere data rundt ditt besøk på Atrida.no enn det som fremgår av denne personvernerklæringen, uten først å ha innhentet ditt samtykke.

Når du sender en melding via vårt kontaktskjema, så må du også huke av for samtykke til å bli kontaktet av oss.

Vi bruker som nevnt cookies til analyseformål. Du kan hindre bruk av informasjonskapsler ved å ikke akseptere eller å deaktivere/slette informasjonskapslene i din nettleser. Se veiledning lenger ned.

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten på alvor. All utveksling av personopplysninger sendes kryptert med SSL. Vi har implementert reCAPTCHA v3 på vårt nettsted (underlagt Googles personvernregler og Googles vilkår for bruk). Vårt formål med reCAPTCHA er å redusere spam og misbruk av nettstedet.

Hvordan deaktivere/slette informasjonskapsler

De fleste nettsider bruker analyseverktøy. Dersom du ønsker å slette informasjonskapsler, gir vi deg her oppskriften:

Dine rettigheter

Som kunde av oss, gjelder følgende rettigheter:

Innsyn i egne personopplysninger
Ønsker du å vite hvilke personopplysninger vi behandler om deg, så kan du ta kontakt med oss.


Korrigering av personopplysninger
Er våre opplysninger om deg feil, så kan du når som helst ta kontakt og be oss rette opp i det som ev. måtte være feil.


Sletting av personopplysninger
Ta kontakt med oss dersom du ønsker at vi skal slette dine personopplysninger. Husk at vi er avhengige av å behandle enkelte typer personopplysninger når vi har dialog med deg som kunde, og for å kunne levere avtalte tjenester.


Begrensning av behandling av personopplysninger
Du kan kontakte oss dersom du ønsker at vår behandling av dine personopplysninger skal begrenses. Husk at vi er avhengige av å behandle enkelte typer personopplysninger når vi har dialog med deg som kunde, og for å kunne levere avtalte tjenester. Denne begrensningen gjelder ikke med bakgrunn i ev. andre behandlingsgrunnlag som måtte foreligge.


Dataportabilitet
Dine personopplysninger kan fås ved å ta kontakt med oss.


Innsigelse mot behandlinger
Du kan protestere mot behandlingsaktiviteter vi utfører. Vi vil da ikke lenger behandle dine personopplysninger, forutsatt at ikke andre lovpålagte årsaker krever dette.