Bli synlig og få flere kunder

Bli synlig og få flere kunder

Synes du nettsiden din er for lite synlig? Har konkurrentene tatt for store markedsandeler? Ønsker du å nå ut til potensielle kunder via både Google, Facebook og Instagram?

I dag har mange virksomheter egne nettsider, og supplerer gjerne med å være tilgjengelig i sosiale medier. Dessverre ser vi at få har gjort analyser som viser hvordan de kan forbedre synligheten – og da gjøres heller ingen tiltak.

Vårt fokus er organisk synlighet. Det betyr at vi legger tilrette for at ditt nettsted skal bli mest mulig tilgjengelig i de riktige kanalene og via de riktige søkeordene gjennom naturlige forbedringer og tiltak. Algoritmene til Google verdsetter godt innhold utarbeidet på riktig måte, og da må også Google vite om at dette innholdet finnes. Det er her vi kommer inn og kan bistå.

Vi hjelper din virksomhet strategisk via organisk synlighet med å gjøre de riktige tiltakene. Dette vil gi gode langsiktige gevinster. Man bygger samtidig en god merkevare basert på godt og nyttig innhold for brukerne/kundene, istedenfor å alltid måtte betale for annonser. Betalt markedsføring/annonsering vil være nyttig i enkelte tilfeller, og da vil vi gi deg råd om dette er noe som bør prioriteres eller ikke.

Vi har strategiene og løsningene for din virksomhet, og bistår deg med blant annet:
– det visuelle, strukturelle og tekstlige
– tekniske forbedringer
– søkemotoroptimalisering og den digitale synligheten generelt

Arbeidet starter med grundige analyser – som vil gi en oversikt over nødvendige tiltak for å sikre gode strategier for økt synlighet fremover.

Google og de andre store søkemotorene har en stadig viktigere rolle i å sende besøkende til din nettside/nettbutikk. Svært mange benytter spesielt søkemotoren Google – og akkurat derfor er det viktig å være synlig og ha en god plassering på de søkeordene potensielle brukere/kunder benytter for å nå fram til akkurat din virksomhet sine produkter og tjenester – eller rett og slett for å bli kjent med din virksomhet. Det er mange tiltak som kan gjøres, og vi hjelper din virksomhet med å gjøre de riktige stegene.

Vi hjelper deg med både synlighet og tilgjengelighet i de kanalene som er relevante for din virksomhet!

Kanskje du allerede i dag har en nettside du er fornøyd med, men trenger å være i supplerende kanaler for å nå ut til flere potensielle kunder?

Vi kan bistå deg med alt fra nettløsninger, leadbots, firmaside på Facebook eller Instagram – ev. forbedre de profilene du allerede har.

Hva er status i dag for ditt nettsted og eventuelt dine sider i sosiale medier – og hvilke tiltak bør du og din virksomhet gjøre for å bedre både synlighet og tilgjengelighet på nett i ulike kanaler? Sammen legger vi en smart strategisk plan for at din virksomhet skal få flere kunder og en økning i mersalg.