Bli synlig og få flere kunder

Bli synlig og få flere kunder

Synes du nettsiden din er for lite synlig? Har konkurrentene tatt for store markedsandeler? Ønsker du å nå ut til potensielle kunder via både Google, Facebook og Instagram? Vi har strategiene og løsningene.

Vi bistår deg med blant annet:
– det visuelle og tekstlige
– tekniske forbedringer
– søkemotoroptimalisering og den digitale synligheten generelt.

Arbeidet starter med grundige analyser – som vil gi en oversikt over nødvendige tiltak for å sikre gode strategier for økt synlighet fremover.

Google og de andre store søkemotorene har en stadig viktigere rolle i å sende besøkende til din nettside/nettbutikk. Svært mange benytter spesielt søkemotoren Google – og akkurat derfor er det viktig å være synlig og ha en god plassering på de søkeordene dine potensielle brukere/kunder benytter for å nå fram til akkurat din virksomhet sine produkter og tjenester – eller rett og slett for å bli kjent med din virksomhet. Det er mange tiltak som kan gjøres, og vi hjelper din virksomhet med å gjøre de riktige stegene.

Vi hjelper deg med både synlighet og tilgjengelighet i de kanalene som er relevante for din virksomhet!

Kanskje du allerede i dag har en nettside du er fornøyd med, men trenger å være i supplerende kanaler for å nå ut til flere potensielle kunder?

Vi kan bistå deg med alt fra nettløsninger, leadbots, firmaside på Facebook eller Instagram – ev. forbedre de profilene du allerede har.

Hva er status i dag for ditt nettsted og eventuelt dine sider i sosiale medier – og hvilke tiltak bør du og din virksomhet gjøre for å bedre både synlighet og tilgjengelighet på nett i ulike kanaler? Sammen legger vi en smart strategisk plan for at din virksomhet skal få flere kunder og en økning i mersalg.