Atrida media

Ansattnett.no

Arbeidstakernes informasjonssted på nett! Siste nytt innen en rekke fagområder for både ledere og ansatte 🙂 Her finner du også nyttige verktøy til en hektisk arbeidshverdag, informasjon om eget arbeidsforhold m.m.

Ja, så vil det selvsagt være et godt utvalg fagartikler på en rekke områder (børs og finans, energi, lov og rett, IT, sikkerhet, helse m.m.).

Ansattnett.no

SjekkPulsen.no

SjekkPulsen.no er en politisk uavhengig mediekanal. Vi jobber for ytringsfrihet, rettferdighet, effektiv og fornuftig bruk av ressurser, digitalisering, kompetanse ut til folket – og vi stiller spørsmål.

SjekkPulsen.no skal være en kanal som tar tak i de temaene som ikke tas alvorlig nok av politikere og andre «fagpersoner». Det kan også være saker fra journalister vi vil ettergå i sømmene for å analysere både riktighet av innholdet, men også bakgrunnen for eventuelle fremstillinger. Samtidig ønsker vi å belyse flere sider av en sak, slik at de beste valgene kan tas av personer med mulighet for påvirkning og makt. Vi holder ikke parti med noen, men vi stiller spørsmål for å skape tanker og engasjement.

Vi vil selvsagt også skrive om dagligdagse tema som opptar de fleste, og om det meste. Kanskje du får en litt annerledes vinkling på artikler enn du er vant med. Det er i alle fall vårt mål! Vi skal se saker fra flere sider, gi råd og prøve å bygge positiv energi selv om utgangspunktet og temaet i saken kanskje er av negativ karaktér – men det vil alltid være muligheter og håp for forbedringer.

Sjekkpulsen.no

Barneavisa.no

Barneavisa.no er et nettsted for barn og unge – med alt fra nyheter, underholdning, fakta og viktig informasjon – til masse annet kult!

De fleste av oss opplever både positive og negative ting i livet, og på Barneavisa.no vil du kunne bli kjent med de fleste historier og lese om andres opplevelser.

Barneavisa.no