Gründer Total - Gründerkurs

GründerTotal – Det du må kunne for å drive eget (web og digitale tjenester)

En perfekt startpakke for gründere, nye og allerede etablerte virksomheter, studenter og andre som ønsker å lære mer om web og digitale tjenester. I dette nettkurset lærer du om de viktigste temaene som er nødvendig for å komme i gang og lykkes på nett!

Enten du allerede har startet en egen virksomhet, bistår andre virksomhetseiere eller planlegger å starte din egen virksomhet, så er dette kurset gi deg nyttig og viktig kunnskap.

De fleste tema består av videopresentasjoner som veileder deg, mens noen få tema gir deg en steg-for-steg veiledning i PDF for å gjøre det hele enklere for deg når du selv skal gjøre jobben.

NB! Dette er et «kompakt kurs» som fokuserer på akkurat det du trenger å lære, så her får du viktig kunnskap uten å måtte bruke for mye av din tid. *Det er ikke mye «utenomsnakk» eller «dilldall» i nettkurset. Vi fokuserer på akkurat det vi skal gjøre, nemlig at Du skal få økt kompetanse til å kunne gjøre alt dette på egenhånd – uten å måtte leie inn kostnadskrevende bistand eller å måtte kjøpe inn dyre løsninger fra andre.

Dette er et unikt tilbud til deg som ønsker å gjøre «ting» på egenhånd. Dersom du heller ønsker bistand til oppsett av nettsider, oppsett av profiler og kanaler i sosiale medier, analyse, rådgivning, markedsføring etc. – da kan du ta kontakt med oss, så vil vi gjøre det vi kan for at du og din virksomhet skal lykkes.

Gå til nettkurset «GründerTotal» .